donderdag 13 februari 2014

review: essence Love letters eyeshadow palette



Morgen is het Valentijnsdag. Dan wil je er natuurlijk wel een beetje mooi uitzien voor je vriendje, vriendinnetje of gewoon voor jezelf. Essence dacht daar precies hetzelfde over en bracht een speciale Valentijns limeted edetion uit genaamd: Love letters. Zelf heb ik hier het eyeshadow palette en de stampy set van. Vandaag review ik voor jullie het eyeshadow palette uit de collectie.




De verkapping is doorzichtig en lekker simpel. Met mooie sierlijke letters en hartjes erop wat het doosje een beetje schattig maakt. In het paltte zitten 6 kleuren oogschaduw en een sponsaplicator die ik eigenlijk nooit gebruik. Het palette heet 01 EVER THINE, EVER MINE, EVER OURS


Er zitten in totaal 6 kleuren oogschaduw in. 4 pastel tinten en 2 wat donkerde kleuren. Ze bevatten allemaal een lichte shimmer. Ik vind de kleuren er leuk en schattig uitzien. Zal de pigmentatie ook goed zijn?




De pastelkleurtjes hebben een lichte pigmentatie wat ik persoonlijk helemaal niet erg vind. Zo kan ik ze juist makkelijk elke dag naar school dragen. De bruine en zwarte zijn wat donkerder. De oogschaduws zijn een klein tikje korrelig maar als je een goede oogschaduwbasis gebruikt heb je daar helemaal geen last van gelukkig.


Op de achterkant van het palette staat hoe je de oogschaduws kan aanbrengen om een mooie look te maken. Een pastelkleurtje op het bewegend ooglid en de zwart of bruin in de arcadeboog. We gaan het proberen.


Zoals je ziet zijn het wat lichte kleurtjes, ik vind ze heel mooi. Ik heb de wat gelige highlighter kleur in mijn binnenste ooghoek aangebracht. De roze kleur op het bewegend ooglid en de bruine kleur in mijn arcadeboog. Ik vind het best een leuke look zo. De roze is natuurlijk ook heel erg geschikt voor Valentijnsdag :p.


Dit is de full face look. Op de bovenste foto kun je heel mooi de oogschaduw zien.
Ik ben heel erg tevreden over dit paltte. De kleuren zijn mooi en je kan er hele leuke looks mee maken. Het palette kost €3,89 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Wil je dit paltte zelf ook kopen, wees er dan snel bij want het is dus een limeted edetion.

Wat vind jij van dit eyeshadow palette?

xxx Kylie

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi palette! Ook duidelijke review! Je bent een heel mooi meisje trouwens! X Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooi paletje! Past inderdaad perfect bij Valentijnsdag! :)

    BeantwoordenVerwijderen