woensdag 15 januari 2014

Last minute aanraders essence producten die weggaan!


Twee keer per jaar doet essence een grote schoonmaak. Oude dingen eruit nieuwe dingen erin. Soms is het heel leuk want er komen super gave nieuwe dingen, maar soms is het wat minder leuk als er dingen weggaan die eigenlijk heel fijn zijn. Ik laat jullie de producten zien die ik jammer vind dat die eruit gaan. Zo kunnen jullie misschien nog wat last minute scoren!



De essence all about matt fixing loose powder:  Deze poeder gebruik ik elke dag om mijn foundation mee te fixeren. Ik vind hem heel fijn en hij zorgt er echt voor dat mijn foundation de hele dag blijft zitten en ik niet ga glimmen.


Essence glossy lipbalm - apple pie:  De vernieuwde glossy lipbalms liggen nog maar sinds september in de winkel en deze snoepige apple pie gaat er al weer uit. Ik weet niet waarom want hij ruikt heerlijk en heeft een mooi kleurtje. Lees hier mijn review.






Essence lipstick - 65 Glow Neon Glow:  Eigenlijk draag ik bijna alleen maar lipgloss of een lippenbalsmen. De enige lipstick die ik regelmatig draag is deze. Daarom vind ik het heel jammer dat hij uit het assortiment gaat. Hij maakt mijn lippen net iets meer roze met een hele mooie glans. 



Essence colour&go sparkle sand effect - 163 hey, nude:  Dit lakje heb ik nog niet zo lang maar o wat is ie mooi! Het is een hele goedkope maar met goede kwaliteit lakje met een sand effect. Super cool! Klik hier voor mijn review.

Dit waren al mijn aanraders, ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

Wat zijn jouw last minute aanraders?

Xxx Kylie

1 opmerking:

  1. Mooie producten! Wij hebben op dit moment twee hele toffe winacties! Sensationail en urbandecay dus misscgien wil je meedoen?!

    BeantwoordenVerwijderen