dinsdag 4 maart 2014

Fotodagboek februari 2014


Februari is al weer voorbij dus tijd voor mijn maandelijkse fotodagboek!

5 februari hadden de leraren van onze school een studiedag dus ik mijn zus waren vrij. We gingen gezellig samen met mijn moeder naar de stad. Tussen de middag aten we bij de HEMA. Ik had een broodje met gerookte zalm, roomkaas, komkommer en rucola. Daarbij dronk ik een smoothie met banaan, mango en appel. Het was echt heel erg lekker!


Bij de Action geweest. 


Toen ik thuis kwam van de Action heb ik gelijk een milkshake gemaakt. Ik vond hem echt super lekker maar mijn zus niet...


Onderweg naar school een lekke band. Ik heb meer dan de helft naar school moeten lopen. Gelukkig was mijn vader zo lief om naar school te komen en mijn band te vervangen. Na een uur buiten in de kou te hebben staan kleumen en het ook nog eens ging regenen was ik heel blij dat ik weer thuis was!


Nagels gelakt. Het diamantje is van de Claire's. Ze zijn wel leuk maar misschien iets te groot. Op de foto kun je het niet goed zien maar ze zijn echt super dik.


Mijn stiefvader was jarig en bij een verjaardag hoort natuurlijk gebak!


Op Valentijnsdag kreeg ik van mijn zus dit lieve cadeautje. Zo leuk!


Van mijn moeder kreeg ik een heerlijke chocoladereep. Hij was zo lekker dat hij ook heel snel op was. 


Ik had zin in een lekker maskertje en wou deze nog een keer opdoen. Het is een peel-of masker dus hij was helemaal opgedroogd. Zonde.


Maar gelukkig had ik nog een maskertje!


Voor de verjaardag van mijn stiefvader gingen we nog lekker uiteten. Dit is mijn look! De krullen waren heel goed gelukt en bleven echt de hele avond zitten wat met mijn lange haar best wel bijzonder is.


Sushi, Jum!!! We gingen naar een wok-restaurant. Alles was echt super mega lekker!


In de vakantie ging ik een nachtje bij mijn oma logeren. Daar is een grote spiegel dus kon ik mooi een foto van mijn outfit maken!


In mijn shoplog konden jullie deze schoenen van de Vanharen al zien. Ik had ze nog maar drie weken en mijn veter was al kapot gegaan. We zijn er mee terug naar de winkel gegaan en ik kreeg heel netjes een nieuwe veter mee. Goed opgelost!

Dit was mijn februari al weer!

Wat heb jij allemaal gedaan deze maand?

xxx Kylie

2 opmerkingen: