woensdag 27 november 2013

KletsenHet leek mij wel leuk om  gewoon een keer met jullie te kletsen over van alles en nog wat.


school:
Ik heb mijn eerste rapport gekregen, yeeh! Het gaat op school gelukkig heel goed en daar ben ik superblij mee.Ik moet nog steeds wel een beetje wennen aan al het huiswerk op de middelbare school maar ik weet dat ik niet de enige ben die dat heeft haha. Deze week heb ik op maandag dinsdag en woensdag 45 minuten rooster i.v.m. rapport vergaderingen dus ben ik lekker vroeg vrij. Ook heb ik een best wel leuke klas met een paar hele leuke meiden!Eerste keer Primark:
Vrijdag hadden de leraren van mjin school een studiedag dus waren ik en mijn zus lekker vrij. We besloten om naar de Primark in Essen te gaan. Het was de eerste keer voor ons dat we naar een Primark gingen en we vonden het echt super leuk! Ik heb best veel leuke kleding en wat andere dingen gekocht, willen jullie daar een shoplog van zien?


Eerste keer Starbucks:
Toen we klaar waren met shoppen in de Primark zijn we nog even langs de starbucks geweest, ook dit was mijn eerste keer dat ik dat daar naar toe ging haha. Ik had een vanilla cream Frappuccino en die was echt jammie!

Bijna december:
Het is gewoon alweer bijna december en alweer bijna 2014! Ik kan het haast niet geloven want dit jaar ging echt zo snel. Dat komt ook wel een beetje omdat ik voor het eerst naar de middelbare school ging maar de tijd ging echt snel. Ik heb echt super veel zin in kerst (ook al is Sinterklaas nog in het land haha ). Kerst is zo gezellig en leuk!

Mijn blog:
Ik vind bloggen super leuk, het is één van mijn grootste hobby's. Doordat ik het best wel druk heb met school kan ik niet elke dag een artikel maken maar ik probeer er wel zo veel mogelijk te maken.
Jullie reacties maken mij ook superblij! Eerst kon ik het haast al niet geloven dat er überhaupt mensen mijn blog bezoeken en laat staan reacties plaatsen.

Nog even een vraagje: wat voor soort artikels zouden jullie  graag willen zien?

Mijn tablet leeft weer:
Mijn tablet heeft het een hele tijd niet gedaan en eindelijk doet hij het weer, yeeeh! Ik heb een tablet van Tomtec. Ik ben er heel blij mee alleen het was niet leuk dat hij het een hele poos niet deed, nu doet hij het gelukkig weer helemaal.

Sparen:
Ook al heb ik een tablet, een laptop kan soms best handig zijn. Ik ben op dit moment druk bezig met sparen voor een laptop maar het kan nog wel even duren haha.

Vinden jullie zo'n klets artikel leuk?

 Xxx Kylie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten