zaterdag 5 april 2014

Unboxing winactie van www.xlautjee.blogspot.com


Ik heb een winactie gewonnen van Laura. Zij heeft echt een hele leuke blog waar je zeker een keertje op moet kijken. Heel erg bedankt Laura voor alle leuke spulletjes! 

Ik laat aan jullie zien wat er allemaal in deze envelop zat.
Als eerst dit super schattige en vrolijk kaartje met een hele leuke tekst erin.


Er zat een pakje met nagelstickers in van de Girlz. Superleuk! Hiermee kun je heel gemakkelijk je nagels net wat leuker maken.


Ook zaten er 2 samples in van Vichy gezicht cleansers. Hier ben ik ook best wel benieuwd naar.


Ik ben niet echt fan van Justin Bieber maar wel van deze parfum. Dit is The key van Justin Bieber en hij ruikt echt heerlijk. Ik ben heel slecht in geuren beschrijven dus dat doe ik dan ook maar niet. Als je hem een keer tegen komt moet je zeker even deze parfum ruiken!


Naar deze Treacelmoon one ginger morning bodylotion sample ben ik ook echt super benieuwd. Ik hoor heel veel goede verhalen over dit merk dus wou ik er heel graag wat van proberen. Dat kan ik nu doen!


Ook zat dit potje met nagellak remover pads erbij. Dit is superhandig voor op vakantie en hij ruikt ook nog eens heel lekker zoet naar aardbei.


Als laatst en misschien ook wel hetgeen waar ik het meest blij mee ben dit Dr. van der Hoog Big fun bubblegum gezichtsmasker. Of nou ja, het zijn er eigenlijk twee. Hier ben ik echt superblij mee want mijn gezicht kan wel een moisturizing boost gebruiken.

Dit is alles wat ik heb gewonnen. Het zijn allemaal kleine dingetjes maar ik ben er wel echt superblij mee!

xxx Kylie

1 opmerking: