woensdag 2 april 2014

Fotodagboek maart 2014


De maand maart is alweer voorbij dus ik laat jullie zien wat ik allemaal gedaan heb. Ik heb niet zo heel veel foto's gemaakt want dat vergat ik een beetje haha. Ik hoop dat jullie het toch nog leuk vinden.
Tea time (let niet op mijn afgebladderde nagellak).


Bij tekenen moesten we drie Engelse dropjes leuk neerleggen en daarna precies naschilderen met schaduw enzo, best lastig. Ik ben totaal niet goed in tekenen. We hebben nu nog een paar lessen ervoor en ik zal jullie het eindresultaat wel laten zien. 


Nagels gelakt! Dit is een lakje van Catrice uit de Creme Fresh limited edetion in C03 Evergreen 60s. 
Ik vind de kleur echt prachtig!


Het is weer ijsjes weer! 


Bij de kapper geweest. Er is echt een heel stuk afgegaan maar dat kon je hier al lezen.


Een gezonde snack tussendoor. Worteltjes met met dille en een klein snufje zout. Lekker!


Afgelopen zondag ben ik naar de musical Afblijven van Carry Slee geweest. Vorig jaar zijn we ook naar Lover of Loser geweest en dat vonden we zo leuk dat we ook naar deze musical zijn geweest. En ook deze musical was weer geweldig. Alle acteurs konden ook echt supergoed zingen! 
Wat helemaal leuk was is dat we aan het eind met alle acteurs op de foto mochten. Deze foto's zet ik er niet bij want ik sta er samen met mijn zus op en ik weet niet of zij het leuk vind dat ik die erop zet.


Na de musical gingen we lekker uiteten bij een Grieks restaurant waar we eigenlijk altijd heengaan. Als toetje nam ik baklava en oh, wat is dat lekker zeg!

Dit was mijn maart. Zoals ik al zij heb ik niet zo heel veel foto's maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om een beetje te zien wat ik allemaal heb uitgespookt.

Wat heb jij allemaal gedaan deze maand?

xxx kylie

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's!
    Ziet eruit als een leuke week!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh nom, wat een lekkere foodfoto's! Dat ijsje, goddelijk! Zelf wil ik dat ook weer een keer eten, gewoon met sprinkels. ^^ De Catrice nagellak, Evergreen, is so pretty! Love de cremy finish. ^^

    BeantwoordenVerwijderen